Lån på dagen – en guide

I Norges land er lån på dagen absolutt en deilig mulighet for dere unge flotte menneskene som dere er. Starten på deres voksenliv kan få en knallstart. Hvorfor ikke starte med et friår. Å reise verden rundt etter å ha fått innvilget et lån på dagen må være en drøm i seg selv. Ingen forpliktelser, ingen voksne som forteller dere hva dere skal gjøre.

Ikke noe skole mas. Ikke regn og kaldt vær. Det må være toppen av lykkelig tid i livet. Det er fullt mulig.

Lån på dagen

Søknadsprosess

Har du en plan om å bestige Kilimanjaro eller ta en lykketur til Vegas, ja hvorfor ikke starte på denne måten. Et lån på dagen lar deg få oppfylt dine villeste fantasier og drømmer. Du kan bare telle sauene over gjerdet, for i morgen kan drømmen gå i oppfyllelse. Det teknologiske kan dere allerede, så en lånesøknad via nettbrettet eller Mac er ikke noe problem for dere. En enkel variant er jo å taste inn nøkkelordene på Google sine nettsider, ”lån på dagen”, og så dukker det opp et hopetall tilbud. Långiverne er spesielt ute etter å få unge mennesker til å låne penger, da de har hele livet foran seg. Lån på dagen er så enkelt. Nå har dere fylt ut de viktige personaliene deres, det vil ikke forundre meg om dere får napp av et titalls långivere.

Det er dog ikke bare bare å få lån på dagen. Man må som oftest ha fylt 20 år, ha hatt stabil inntekt i noen år og være norsk statsborger. Har du i tillegg boligsparing eller annen formue, lar nok ikke lån vente lenge på seg, dog kanskje noen dager. Enten du er backpacker, storby elsker, kunstinteressert, naturidiot, ekstremsportjunkie eller hva det måtte være, din drøm kommer til liv, nå! Det er ingen tvil, start voksenlivet med en real ferietur som varer noen uker, 5 måneder, ja kanskje ett helt år. Hvorfor ikke opplev hvite strender, dyphavsafari, fjelltopper, nå som du er i din beste alder. Bli kjent med nye mennesker, spennende kulturer, nye matretter og kanskje du finner kjærligheten. Hvert fall til livet, naturen og menneskene.

Livet før og nå

Det ble som du tenkte, og det gikk fort. Du starter opp som en superstjerne, sitter på førsteklasse til et fjernt strøk. Langt fra norsk traurig mat og jantelov. Opplev mangfoldet i India, eller surf på de herlige strendene utenfor Marrakech etter en rolig tur til markedene.

Du vet hva du vil, og mulighetene ligger der å venter. Det er opp til deg å ta sjansen, leve livet nå som du lever det, ikke hør på de eldre som vil ha deg hjemme, og råtne på rot. Ikke gjør de samme feilene som de gjorde, lev nå, lev på kanten. Gjennom en låneavtale får du gode betingelser som er enkle å håndtere en gang i måneden. De fleste har lån og nå kan du få lån på dagen. Det skiller ikke mange tastetrykk fra en trist hverdag, til et liv i sus og dus.