10 fordeler ved å bruke et apotek på nett

Et apotekbesøk er for mange noe personlig og intimt, og det kan noen ganger være ubehagelig å skulle hente en resept eller kjøpe et produkt med en annen kunde trippende i kø bak deg. Ved å bruke et apotek på nett vil du kunne slippe alle disse ubehagelighetene, og apotekbesøket kan bli akkurat så diskret som du ønsker det. I tillegg slipper du å bruke unødvendig reisetid på å komme seg dit og heller få varene levert på døren! Det finnes også flere fordeler ved å ta i bruk et apotek på nett, bare les under.

1. Bestill rett hjem

Varene du bestiller i ditt nettapotek kan du får levert på døren allerede dagen etter! På den måten slipper du å dra til et fysisk apotek som bestiller opp en resept for deg, for deretter å komme tilbake et par dager senere og hente bestillingen. Varene du bestiller kommer i nøytral innpakning og du kan velge blant flere fraktalternativer.

2. Få medisinene dine i tide

Har du vært litt sent ute med bestillingen din, apoteket viste seg å være tom for din e-resept eller noe dukket opp slik at du ikke fikk besøkt apoteket i tide?

Her er hjemlevering av medisinene en stor fordel, og ved å kontakte vår kundeservice kan du få levert medisinene allerede neste dag!

3. Søk opp viktig informasjon

På våre rådgivningssider får du enkel og oversiktlig informasjon om hvordan du bruker legemiddelet ditt riktig. Dette er viktig for å få mest mulig effekt ut av behandlingen, og normalt er dette også informasjon du får av farmasøytene i et fysisk apotek. Det kan derfor være trygt å vite at vårt apotek på nett også har farmasøyter lett tilgjengelig for spørsmål som skulle dukke opp rundt bruk av legemidler og andre produkter.

4. Få tilgang på et stort utvalg produkter

I nettapoteket er det ikke kun e-resepter og legemidler som kan bestilles hjem, også skjønnhetsprodukter som hudkremer, ansiktsmasker, sminke og hårpleie kan bestilles direkte fra vår nettbutikk – akkurat som på et vanlig apotek!

5. Unike tilbud og rabatter

Ofte tar vi inn store mengder produkter, noe som også resulterer i at vi kan ha unike tilbud på alt fra solkrem, bodylotion og munnskyll til kosttilskudd og antibac. Tar du turen innom oss vil du alltid finne et godt tilbud, og kunne få varene levert rett hjem helt gratis så lenge du velger standard frakt.

apotek på nett

6. Spor pakken din

Gjennom vår pakkesporing kan du enkelt finne ut hvor pakken din er. Tast inn din ordre-ID for å finne ut mer informasjon om din levering. Husk at pakker sendt som pakke til postkasse ikke kan spores.

7. Rask og god hjelp

Trenger du råd eller veiledning i forbindelse med bestilling eller bruk av legemidler vil våre farmasøyter alltid være tilgjengelig for deg. Ring oss eller kontakt oss i vår live chat så hjelper vi gjerne med det du måtte lure på!

8. Flere fraktalternativer

Hos oss får du flere fraktalternativer for varebestilling. Velger du vårt gratis fraktalternativ sendes pakken som ”pakke i postkasse” og vil normalt komme 3-4 dager etter den ble sendt fra vårt laget. Dette alternativet er ikke tilgjengelig ved bestilling av legemidler da disse bestillingene krever legitimasjonsplikt. Du kan også velge å få pakken levert på døren mot fremvisning av legitimasjon, dette koster 99 kr. Velger du ekspresslevering er du garantert å få pakken levert neste dag, noe som kommer med et tillegg på kr. 199,-.

9. Populære merkevarer

Hos oss kan du velge produkter innen skjønnhet og velvære fra kjente merkevarer. Vi fører blant annet L’occitane, La Roche-Posay, Cosmica, Vichy, Cliniderm og mange flere.

10. Diskret og sikker netthandel

Noe av det vi mener er kanskje den største fordelen med apotek på nett er at du bevarer det personlige og private ved apotekbesøket. Ikke bare kan du bestille enkelt og diskret, men pakken sendes også i en nøytral innpakning uten logo. Alle som jobber i https://www.iapoteket.no har selvsagt taushetsplikt på samme måte som i et fysisk apotek. En trygg og sikker handleopplevelse for deg som kunde!